Contact


Welkom bij Arthuis, waar wij, Isabelle Meijer en Daphne Dumas, onze passie voor kunst hebben omgezet in een missie om kunst toegankelijker te maken voor iedereen. Het idee om kunst op een vernieuwende manier toegankelijk te maken, ontstond tijdens onze studie kunstgeschiedenis. Zelfs nadat we beiden in de kunstsector gingen werken, bleef dit idee ons inspireren. Wat begon als een zaadje tijdens onze studiejaren, groeide uit tot een passie om kunst voor iedereen bereikbaar te maken, ongeacht kunstkennis of budget.

Bij Arthuis vind je een diverse collectie, zorgvuldig samengesteld uit kunstwerken die elders onderbelicht zijn gebleven. Onze collectie heeft een eigentijdse uitstraling en biedt gedetailleerde informatie over de kunstenaars en prijzen. Wij begrijpen dat veel mensen zich niet op hun gemak voelen in een traditionele galerie. Bij ons is kunst ontdekken eenvoudig en leuk, zodat ook jij een kunstwerk kunt vinden dat past bij jouw stijl en budget.

Heb je vragen of opmerkingen over onze collectie of service? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier of stuur ons een e-mail naar info@arthuisamsterdam.com. We helpen je graag verder en kijken uit naar je bericht!