Contact


Welkom bij Arthuis Amsterdam, waar wij Isabelle Meijer en Daphne Dumas onze passie voor kunst hebben omgezet in een missie om kunst toegankelijker te maken voor iedereen. 

Met onze ervaring in de kunstsector en onze achtergrond in kunstgeschiedenis en -economie, hebben we besloten om kunst kopen op een unieke manier aan te pakken.We willen kunst voor iedereen toegankelijk maken, ongeacht budget, achtergrond of kennis. 

Bij Arthuis Amsterdam vind je een afwisselende collectie samengesteld in samenwerking met gerenommeerde Nederlandse kunsthandelaars. Onze collectie heeft een jonge, moderne uitstraling en we bieden heldere informatie over de kunstenaar en prijzen aan. 

Wij begrijpen dat veel mensen zich niet op hun gemak voelen in een traditionele galerie. Bij ons is kunst ontdekken eenvoudig en leuk. Zo kan ook jij een kunstwerk in huis halen dat past bij jouw stijl en budget. 

Heb je vragen of opmerkingen over onze collectie of service? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaande contactformulier of stuur ons een mailtje naar info@arthuisamsterdam.com. We helpen je graag verder en kijken uit naar je bericht!